Öne Çıkanlar Ece Kamar Uğurteks GİRAY DUDA ömer nart Global Sanayici

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıl sonu etkinliği

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında ÇOSB Konferans Salonunda “Sevdanın Renkleri” isimli şiir dinletisi düzenlendi. Şiir dinletisine okul idarecileri ve öğrenciler dışında ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Füsun Sular ile Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce katıldı.

Dinleti sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından okulun en başarılı iki öğrencileri 9/A sınıfından Oğuzhan Kayataş ve 10/D sınıfından Sedefnur Aydın’a ödülleri verildi.



Ayrıca ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından okul içi ve dışı davranışlarından dolayı örnek olan öğrenci seçilen Ceyda Çeçen’e plaket verildi.

Son olarak ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Sular ve Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü İnce tarafından okulda basketbol turnuvasında birinci olan kız ve erkek takımı öğrencilerine ödülleri takdim edildi. Program karne dağıtım töreniyle son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106