Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Türkonfed Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden ÇOSB Endüstri 4.0 Laboratuvarına ziyaret

Tekirdağ’da kurulması planlanan “Model Fabrika” ile ilgili değerlendirme toplantısına katılan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Daire Başkanı Gültaş Kıran Battal, Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Bakanlık yetkilileri; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından sürdürülmekte olan Sanayide Dijital Dönüşüm Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Projesi kapsamında, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oluşturulan Endüstri 4.0 Laboratuvarını ziyaret ettiler.

Burada, ÇOSB yetkilileri tarafından Endüstri 4.0 laboratuvarı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Okulun diğer bölümlerini de gezen Bakanlık yetkilileri; organize sanayi bölgeleri açısından örnek bir uygulamanın hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106