Öne Çıkanlar Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

SCHOTT Orim Cam, TSE’den “COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” alan sektöründeki ilk şirket oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından, SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş. ülkemiz ve dünya gündeminde olan COVID-19 salgınına karşı ilk günden bu yana aldığı üst düzey önlemlerle örnek bir davranışa imza attı. Türkiye’de öncü firmalardan biri olarak ve sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, 2020 yılı başından bu yana devam eden çalışmalarını, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Güvenli Üretim Belgelendirmesi ile resmileştirdi.

Bu belgenin temel amacının, çalışanlarının, ailelerinin, müşterilerinin, tedarikçilerinin ve diğer tüm paydaşlarının sağlığını güven altına almak olduğunu belirten SCHOTT Orim İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Sular, bundan sonrası için daha büyük bir sorumlulukla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Sular şunları söyledi: “Alınan tüm aksiyonların belirlenmesinde, uluslararası bir firma olmanın avantajıyla tüm lokasyonların ortak bilgi ve tecrübesi kullanılmış, kırktan fazla ülkede bulunan fabrikalarıyla koordineli olarak çalışılmıştır. SCHOTT Orim, bir yandan iş sürekliliğini sağlarken, diğer yandan aldığı önlemler ile güvenilir bir yaklaşım sergileyerek üstendiği sosyal sorumluluk bilinci ile de birçok firmaya örnek olmuştur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106