Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU Asaf Savaş Akat Global Sanayici Av. Ferhan Arıkan

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin temeli atıldı…

Ambardere Mevkii’ndeki Kampüs Alanı’na Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) katılımcılarından; hayırsever Seval-Ahmet Çetin çifti tarafından yaptırılacak Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi için ilk harç atıldı. Ambardere Mevkii’nde 132 bin metrekarelik alan bir arazi üzerinde yapılması planlanan kampus projesi için ilk adım Seval-Ahmet Çetin çiftinden geldi.


Temel atma törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ile Metin Akgün, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, özel kurum ve kuruluşların temsilcileri, iş adamları katıldı.


Törende konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Bayburt ilini saymazsak, Tekirdağ nüfus artış hızında Türkiye birincisidir. Büyük bir genç nüfusumuz bulunuyor. Avrupa ise yaşlı bir nüfusa sahip. Bundan dolayı tüm herkesin göz ülkemizin üzerindedir. Bizler teknolojiyi araştıran, üretebilen, paylaşan ve bunu ülke yararına kullanabilecek bir nesil yetiştirmeliyiz. Yeni derslikler anlamında hem devletin hem de hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi eğitim-öğretime açıldığında Tekirdağ’ın 3’üncü fen lisesi olacak” dedi.


Konuşmaların ve kurban kesimi sonrasında Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi inşaatının temeline ilk harç atıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106