Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Technocast

Sözdinler: Global Sanayici dergimiz OSB’lerin ve sanayicinin sesidir

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Global Sanayici dergisinin 11. yayın yılına girmesi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Sözdinler şunları söyledi: “11’inci yayın yılına giren Global Sanayici, ÇOSB olarak kurumsal kimliğimizi ve çalışmalarımızı haberleriyle ifade eden, kamuoyuna yansıtan bir ayna konumundadır. Ekonomi ve İş Dünyası dergimiz Global Sanayici yayın hayatına ‘yerelden evrensele’ ilkesiyle başladığı yolculuğunda ÇOSB’nin faaliyetlerini, hedeflerini, taleplerini seslendirmekle yetinmeyerek genel ekonomi üzerine düşünceleri, değerlendirmeleri, önerileri akademisyenlerin, sanayicilerin ve uzmanların ağzından bilgilendirirci, anlaşılır bir şekilde kamuoyuna taşıdı. OSB’lerin ve sanayicinin sesi olarak yasalarda ve mevzuatlarda yapılan değişiklikleri ayrıntılarıyla işleyerek iş ve ticaret dünyasını haberdar ettik. Dergimiz, düzenlemelerin eksik ve yanlışlarını sergileyerek yetkilileri uyardı. Her sayımızda güncel konuları, sorunları ve çözüm önerilerini uzmanları ve sorumlularıyla konuşarak okuyucuya aktardık. Global Sanayici, dünyadaki gelişmeleri, üretim süreçlerindeki yenilikleri, teknolojik dönüşümleri sayfalarımıza taşıyarak ufuk açıcı işlevini her yıl geliştirerek sürdürüyor.”

Global Sanayici’nin 11 yılda merkezi yönetim katında, bürokraside, iş dünyasında, medyada ve akademi dünyasında tanınır bir duruma geldiğinin altını çizen ÇOSB Başkanı Sözdinler, “Dergimizi hazırlayan uzman ekibimiz yanında profesyonel destekleri, özgün analiz ve değerlendirmeleriyle ilk sayımızdan son sayımıza kadar hiç aksatmadan 11 yıldır kesintisiz desteklerini sürdüren ekonomi gazeteciliğinin duayenleri Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim (EGD) Kurulu Başkanı Celal Toprak’a ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106