Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Türkonfed Proje bazlı teşvikler

Tunç Steak Restaurant ÇOSB Sosyal Tesislerinde hizmete girdi

Tunç Steak Restaurant, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) sosyal tesislerinde hizmete girdi. Açılışa ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. İşletmeciliğini Seçkin Tunç’un yaptığı Tunç Steak Restaurant, konseptiyle de büyük beğeni topladı.

Açılışta konuşan Tunç Steak Restaurant işletmecisi Seçkin Tunç yaptığı açıklamada, “Yıllardır taşımacılık sektöründe Çerkezköy ve bölgeye hizmet veriyoruz. Bu bölgede bulunan eksikliği tamamlamaya çalışalım dedik. İnşallah yeni mekanımızı beğenmişsinizdir. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için de teşekkür ediyorum” dedi.

Tunç ailesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, “Bu zor pandemi döneminde böyle bir cesaret gösterdikleri için teşekkür ediyorum. El birliği ile güzel bir mekan yapmaya çalıştık. Rabbim bol kazançlar versin. Burada sizleri en iyi şekilde ağırlayacağına kalpten inanıyorum. İşletmenin bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesinin ardından, davetliler işletmeyi gezerek bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106